Arnoldi: ‘Door gebed heb ik geen angst en paniekaanvallen meer’

8 november 2021

Iedere week laten wij een persoonlijke getuigenis zien over de liefde en kracht van God in iemands leven. Het is bijzonder om te zien hoe verschillend iedereen Hem ontmoet. Deze week Arnoldi uit Indonesië. Hij vertelt over zijn verleden en over zijn nieuwe leven in Jezus. ‘Ik heb geen familie in Nederland, maar hier is Best Life Church mijn familie.’

Bekijk het verhaal van Arnoldi:

Nieuwsgierig of God dit ook voor jou kan doen? Hopelijk ben je bemoedigd door het getuigenis van Arnoldi. God doet nog steeds wonderen en dat wil Hij ook doen voor jou! Heb je vragen over God of heb je ergens gebed voor nodig? Schroom niet en neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Oude leven in Indonesië

‘Hallo, ik ben Arnold. Ik ben in Indonesië geboren en opgegroeid. Ik herinner me dat ik drie jaar was en bij mijn oma woonde. Zij was bezig met occultisme. Vaak bezocht zij sjamanen en zij geloofde in de geesten van haar voorouders. Voordat ik naar Nederland kwam, toen ik ongeveer achttien jaar oud was, zat ik in het criminele circuit. Ik zat in een vechtersbende en ik gebruikte drugs, wiet en alcohol. Ik ging gevangenis in, gevangenis uit. Ik was moe. Ik was doodmoe met mijn oude leven. Het kon zo niet langer verder gaan. Toen kwam ik een goeie vriend tegen. Hij nam mij mee naar Bali en we werkten samen in de toeristenindustrie. Daar kwam ik een Nederlands vrouw tegen en we werden verliefd. Daarna ging ik bij haar in Nederland op bezoek. Vlak voordat ik terug naar Indonesië zou gaan, raakte ze zwanger. En ik besloot om toch in Nederland te blijven.’

“Ik gebruikte drugs, zat in het criminele circuit en ging gevangenis in, gevangenis uit.”

Genezen door gebed

‘De jaren erna heb ik veel psychische stoornissen gehad. In één keer verlangde ik naar de liefde van God, van Jezus Christus. Toen ging ik op het internet zoeken en uiteindelijk had ik Best Life Church gevonden. Er was een genezingsdienst en ik ging naar voren voor gebed. Pastor Paul bad voor mij en in één keer was ik genezen. De psychische stoornissen verdwenen. En ik herinner me dat toen ik thuis kwam, ik ineens goed kon eten en goed kon slapen. Ik sliep als een baby.’

“Door de kracht van gebed ben ik genezen; de psychische stoornissen verdwenen.”

Geen paniekaanvallen meer

‘De volgende dag was ik verbaasd dat de angst en de paniekaanvallen helemaal verdwenen waren. Ik voel me totaal anders! Sindsdien besloot ik om Jezus te volgen. Best Life Church is voor mij de juiste plek waar ik onderwijs kan krijgen. Ik leer om nederig te zijn, trouw te zijn in de bediening en om broederschap te bouwen in de connectgroep. Best Life Church is mijn nieuwe familie. Ik heb geen familie in Nederland, maar heel Best Life Church is nu mijn familie.’

“Ik bouw broederschap op in de connectgroep en ervaar Best Life Church als mijn familie.”

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten